Публикувано Коментирай

Хранителни суровини и продукти в кризисна ситуация

Хранителни суровини и продукти в кризисна ситуация

Получаваме и доставяме хранителни суровини и продукти в кризисна ситуация нормално с нашите контрагенти! В момента няма спекула с цените на хранителните суровини и готовата продукция на предприятията за хляб и тестени изделия.

Имаме налични количества брашна, сол, захар, мая, олио и всички останали суровини за покриване на нуждите на производството на хляб и хлебни изделия.

Фурната ни в гр. Пловдив също работи нормално и няма недостиг на хляб. Фурната се намира срещу Централна Гара, на ул. Кавала 22. Цената на хляба е НЕ променена!

Ние от Балкан Груп поемаме анганжимент да не спекулираме с цениете на Хранителни суровини и продукти в кризисна ситуация . Също така не одобряваме спекулата, която се наблюдава в момента при силно търсените дезинфектанти, маскики, ръкавици и други консумативи от първа необходимост!

Складът и обектите ни за производство на хляб и тестени изделия са насочени към търговия на едро. Заради засиленото търсене и безброй запитвания от граждани, разработихме сайтът brashnata.eu за онлай поръчки. Имаме готовност, при кризисни ситуации и недеостиг на хранителни продукти от първа необходимост като брашно, хляб, олио, сол и захар да изпращаме директно до крайни клиенти в областите, в които се наблюдава дефицит на определени хранителни стоки.

За допълнителна информация, относно хранителните суровини от първа необходимост по време на covid-19 или по-познат като коронавирус, следете фейсбук страницата и блога на сайта brashnata.eu.

За въпроси, моля използвайте контактната форма сайта!

Записване за новини и оферти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *