Публикувано Коментирай

Истинският – хлябът на столетниците

Истинският - хлябът на столетниците

Истинският – хлябът на столетниците, е хлябът, който произвеждаме и предлагаме в търговска мрежа. Познат е така сред нашите клиенти не заради здравна претенция, не и защото е специално предназначен за консумация от хора с протези! Така е защото се произвежда по същата рецепта и технология, както се е произвеждал преди 100г под тепетата.

Еее…, почти същата! Направени са подобрения в технологичното оборудване с цел подобряване на качеството и гарантиране на безопасността на персонала и клиентите! Заменили сме дървените стърготини с дървени пелети за опазване на околната среда и за перфектното изпичане на хляба.

Също както преди 100г за приготвянето на хляб в нашата фурна се използва само брашно, вода, сол и мая/квас. Не се добавят никакви консерванти, подобрители и оцветители. Хлябът се пече на табан, загрят от дървените пелети. Процесът на производство на хляб в нашата фурна е 80% ръчен и изключително трудоемък.

В България, истинският вкус и дори образ на хляба е почти забравен от хората. Много потребители не са виждали хляб да мухлясва и да става твърд само след ден. Нашият хляб – бял и типов е със срок на годност до 48ч.

Извиняваме се на гражданина, пуснал в една от водещите електронни медии – статията, кликнете тук да я видите!

Хлябът на столетниците се предлага в търговска мрежа само “днешен”. Останал хляб за следващият ден се преоценя и предлага до изчерпване на количествата или изтичане на скрока на годност. Съгласно лабораторни изследвания, хлябът е годен и безопасен до 48ч за консумация, както от хора така и от животни. След изтичане на срока на годност на хляба не гарантираме същото.

Ще откриете истинският – хлябът на столетниците в нашата фурна в гр. Пловдив – срещу Централна Гара и в най-добрите магазини, ресторанти и много други обекти за хранене в област Пловдив. Имаме изградена собствена дистрибуторска мрежа за гр. Пловдив и доставяме хляб и тестени изделия до всички магазини, ресторанти, хотели и други обекти в града.

ВАЖНО: На пазара се предлага друг хляб от много фирми, копирайки опаковката на хляба на столетниците , но не и качеството му. За да сте сигурни в качеството на хляба, който купувате, се уверете, че на опаковката е обявен производител Балкан Груп 2010!

За да поръчате истински Ръчен Бял Хляб или истински Ръчен Типов Хляб може да използвате формата за поръчка или контактната форма на сайта. Всички продукти на сайта са с обявени цени на дребно в лв. Стойността на доставката е примерна и зависи от куриерската фирма.

За доставки на едро се договарят индивидуално цени и количества с клиентите за постигане на максимално ниски цени за крайния потребител.

Поздрави и Бъдете Здрави!

Балкан Груп 2010

Записване за новини и оферти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *