• Ръчен Типов Хляб на табан 380гр
  • Истински Ръчен Типов Хляб 650гр

Ръчен Типов Хляб на табан 380гр

Голям типов хляб вижте тук.

Балкан Груп

Описание

Ръчен Типов Хляб на табан 380гр се произвежда в гр. Пловдив по същата технология като истински Ръчен Типов Хляб 650гр.

За замесването му се използва качествено типово брашно. Нашият Типов Хляб е без добавени оцветители, консерванти или други подобрители. За приготвянето му се използва само типово брашно, вода, сол и мая. Изпечен е на табан, а фурната се загрява, чрез изгарянето на дървени трици или пелети. Характеризира се със страхотен вкус на истински хляб, същия като от едно време.

Рецептата и технологията за приготвяне на хляба е стара колкото столетник. Затова и хлябът е познат в търговска мрежа под името хлябът на столетника.

Важно: Ръчен Типов Хляб на табан 380гр, без добавени оцветители, е с леко по тъмен цвят, който не се различава много от цвета на белия хляб.

За гр. Пловдив предлагаме безплатна доставка на хляб и тестени изделия за обектите от търговска мрежа. Зареждаме хранителни вериги, магазини, ресторанти, болници, училища и обекти за хранене. Хлябът е опакован и придружен с всички необходими документи и сертификати, съгласно българското законодателство в областта на храните. Може да бъде опакован нарязан по желание на клиента!

Още Хляб и тестени изделия.

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.4 кг
разфасовка

Brand

Балкан Груп

Балкан Груп

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Ръчен Типов Хляб на табан 380гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *