• Истински Ръчен Типов Хляб 650гр
  • Истински Ръчен Типов Хляб 650гр
  • Истински Ръчен Типов Хляб 650гр

Истински Ръчен Типов Хляб 650гр

Истински Ръчен Типов Хляб се предлага в две вариации:  голям хляб – 650гр и малък хляб –  380гр. Малкия типов хляб вижте тук.

Балкан Груп

Описание

Истински Ръчен Типов Хляб 650гр се произвежда в гр. Пловдив по същата технология като белия хляб, но за замесването му се използва вместо бяло брашно качествено типово брашно. Нашият Типов Хляб е без добавени оцветители, консерванти или други подобрители. За приготвянето му се използва само типово брашно, вода, сол и мая. Изпечен е на табан, а фурната се загрява, чрез изгарянето на дървени трици или пелети. Характеризира се със страхотен вкус на истински хляб, същия като от едно време.

Рецептата и технологията за приготвяне на хляба е стара колкото столетник. Затова и хлябът е познат в търговска мрежа под името хлябът на столетника.

Важно: Истинският типов хляб, без добавени оцветители, е с леко по тъмен цвят, който не се различава много от цвета на белия хляб.

За гр. Пловдив предлагаме безплатна доставка на хляб и тестени изделия за обектите от търговска мрежа. Зареждаме хранителни вериги, магазини, ресторанти, болници, училища и обекти за хранене. Хлябът е опакован и придружен с всички необходими документи и сертификати, съгласно българското законодателство в областта на храните. Може да бъде опакован нарязан по желание на клиента!

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0.65 кг
разфасовка

Brand

Балкан Груп

Балкан Груп

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Истински Ръчен Типов Хляб 650гр”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *