• Великденски козунак Пловдив за Великден

Великденски козунак Пловдив за Великден

(1 клиентски отзив)

Записване за козунаци за Великден Пловдив 2021г! Моля, изберете вид и ден за взимане. С оглед пандемията, Моля, спазвайте избрания ден за взимане. Великденски козунак Пловдив за Великден и Домашен Козунак Пловдив на пещ  са един и същ продукт, разликата е в начина на доставка и получаване. Предлагат се с тегло 400гр и промоционална цена от 3лв.

Може да поръчате за празниците и от нашата специална селекциа Козунаци Лукс.

Моля, изберете ден за взимане от менютата „Избиране на възможност“:

Изчистване
Код: Няма Категория:
Балкан Груп

Описание

Започна записването за Великденски козунак Пловдив за Великден, в нашата фурна, срещу Централна гара,  локация тук.  Записването  може да стане на място или онлайн. За да се запишете изберете ден, в който ще вземете поръчката си от Фурната и брой козунаци. След това натиснете бутона КУПИ и продължете до завършване на поръчката. С финализиране на поръчката и получаване на номер на поръчката Вие сте успешно записан за поръчания брой Великденски козунак Пловдив за Великден. Козунаци ще се дават по номер на поръчка и име на поръчителя. Избрания ден за взимане на поръчката е задължителен за спазване.

Взимането на поръчката е в часовия интервел от 6.00ч до 19.00ч. В събота 1-ви – до 16.00ч. Плащането става на място

Моля, спазвайте дистанция и носете предпазни средства на опашката. Допуска се взимане на поръчката в друг ден (различен от избрания) , но за целта ни уведомете. При образуването на опашка, ще се обслужват с предимство поръчките с точен ден. За промяна на часовия интервал или ден за взимане, моля, използвайте тел 0879687171.

Направените поръчки тук ще се взимат единствено от локацията на фурната – гр. Пловдив, ул. Кавала 22 (с/у Централна гара)  и може да се заплатят на място. При поръчка, Моля, изберете, Плащане в брой при доставка.

За поръчки на козунаци с доставка чрез куриерска фирма, може да поръчате тук.

За поръчки на едро се свържете с нас.

close

Записване за новини и оферти!

Brand

Балкан Груп

Балкан Груп

Допълнителна информация

Тегло 0.400 kg
Ден за взимане

Вторник 27-ми, Сряда 28-ми, Четвъртък 29-ти, Петък 30-ти, Събота 1-ви

1 отзив за Великденски козунак Пловдив за Великден

  1. Петри

    Страшни козунаци, най добрите в Пловдив. Сама си изяждам цял козунак за деня. Много съм доволна, че вече може да се записваме за козунаци онлайн, вече се записах, Мерси!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.