• Великденски козунак Пловдив за Великден

Великденски Козунак Лукс

Записване за Великденски Козунак Лукс ! Разликата между този Великденски Козунак Лукс и Великденски козунак Пловдив за Великден е, че в луксозната версия има добавен шоколад, локум, портокалови кори и филирани бадеми. Предлагат се с тегло 500гр и е на промоционална цена от 5лв.

Може да поръчате за празниците и от Великденски козунак Пловдив за Великден.

Моля, изберете ден за взимане от менютата “Избиране на възможност”:

Код: Няма Категория:
Балкан Груп

Описание

Започна записването за Великденски козунаци, в нашата фурна, в гр Пловдив, срещу Централна гара,  локация тук.  Записването  може да стане на място или онлайн. За да се запишете изберете ден, в който ще вземете поръчката си от Фурната, вид и брой козунаци. След това натиснете бутона КУПИ и продължете до завършване на поръчката. С финализиране на поръчката и получаване на номер на поръчката Вие сте успешно записани за поръчания брой Великденски козунаци. Козунаци ще се дават по номер на поръчка и име на поръчителя. Избрания ден за взимане на поръчката е задължителен за спазване.

Взимането на поръчката е в часовия интервел от 6.00ч до 19.00ч. В събота 1-ви – до 16.00ч. Плащането става на място

Моля, спазвайте дистанция и носете предпазни средства на опашката. Допуска се взимане на поръчката в друг ден (различен от избрания) , но за целта ни уведомете. При образуването на опашка, ще се обслужват с предимство поръчките с точен ден. За промяна на часовия интервал или ден за взимане, моля, използвайте тел 0879687171.

Направените поръчки тук ще се взимат единствено от локацията на фурната – гр. Пловдив, ул. Кавала 22 (с/у Централна гара)  и може да се заплатят на място. При поръчка, Моля, изберете, Плащане в брой при доставка.

За поръчки на козунаци с доставка чрез куриерска фирма, може да поръчате тук.

За поръчки на едро се свържете с нас.

Допълнителна информация

Тегло 0.5 кг
Ден за взимане

Вторник 27-ми, Сряда 28-ми, Четвъртък 29-ти, Петък 30-ти, Събота 1-ви

Brand

Балкан Груп

Балкан Груп

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Великденски Козунак Лукс”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *