Фурна за ръчен хляб Пловдив

Фурна за хляб и тестени изделия Пловдив

Фурна за производство на хубав хляб в Пловдив се намира на ъгъла на ул. Кавала 22, срещу Централна Гара. Работи с клиенти сутрин от 6ч до 19ч вечер. На място може да купите истински топъл хляб, познат добре на пловдивчани като хляба на Столетниците. Предлагаме всеки работен ден невероятен козунак, познат в търговска мрежа като козунак Пловдив. Поръчайте сладки и солени пити за повод и без повод. Купете си тесто за приготвяне на пици, мекици, хляб и други тестени продукти.

Всички продукти се правят ръчно, изпичат се на табан с дървени пелети, съдържат най-високо качество суровини и са без добавени консерванти.

В тази фурна държим на качеството на вложените суровни, опитните майстори и хигиената в обекта. В момента няма назначен служител по-тъмен от типовото ни брашно. Не за друго, но служителите във фурната са задължени да покрият заложени здравни и хигиенни стандарти. Винаги търсим качествен персонал и държим на него с добро заплащане. Ако сте търговец или друг обект за обществено хранене, вижте тук. Ако сте добър майстор хлебар и имате желание за работа използвайте вариантите в контактната форма тук, за да се свържете с нас.

Локация на фурната:

фурна за ръчен хляб Пловдив

Записване за новини и оферти!