За нас

Балкан Груп 2010 дистрибутира хранителни суровини на едро в Южна България и Северна Гърция. Зареждаме предприятия за производство на хляб, хлебни изделия, сладкарски цехове и други предприятия за производство на храни. Снабдяваме други складове на едро, магазини, ресторанти, обществени обекти и други обекти за хранене.

Хранителните продукти, които предлагаме, без аналог в цената и качеството, са всички видове брашна, мая, олио, сол, захар и всички останали суровини за приготвяне на хляб, закуски и други тестени изделия. Заповядайте в склада за брашно в гр. Пловдив.

Произвеждаме и предлагаме на едро и готови хранителни продукти като хляб, тесто, закуски, пити, козунаци и др. Изработваме по заявка всичко от тесто – чабати, багети, специални хлябове и др.

Предлагаме на дребно хляб и тестени изделия, които можете да закупите директно от обособени щандове за продажба в обектите за производство. Вижте нашата на фурна за хляб в гр. Пловдив, където може да опитате оргиналния, истинския хляб – Хлябът на столетника и останалите тестени асортименти, без добавени консерванти и подобрители.

Не търгуваме с брашна на дребно. НО имаме готовност при инзвънредно положение или недостиг на хранителни суровини и продукти от първа необходимост в определени райони да изпращаме с куриер до крайни клиенти.

Доставката при поръчка на едро е безплатна. Стойността на доставката на при покупки на продукти на дребно зависи изцяло от куриерските фирми и се заплаща директно на тях, при доставянето на поръчката.


Записване за новини и оферти!